Michelin Challenge Bibendum 2017 naar Montreal

Michelin Challenge Bibendum 2017 naar Montreal

micheln-movinonDe Michelin Challenge Bibendum 2017 zal plaatsvinden in Montreal op 13 t/m 15 juni. Bovendien krijgt dit evenement voor duurzame mobiliteit een nieuwe naam: Movin’on.

Uitstoot CO2
De vorige editie van de Michelin Challenge Bibendum vond plaats in Chengdu in 2014. Michelin heeft zich ten doel gesteld om de bijdrage van haar banden aan de uitstoot van CO2 in 2030 met 20% te hebben verminderd. Daarnaast wil Michelin een dialoog op gang brengen met andere stakeholders om te komen tot een nieuwe manier van mobiliteit die veilig, connected en verantwoord is.

Duurzame mobiliteit
Movin’on moet in 2017 fungeren als een platform voor grote en kleine bedrijven, start-ups en instituten voor duurzame mobiliteit in steden. Volgens Michelin straalt de nieuwe naam Movin’on hiervoor actie uit. Jean-Dominique Senard, CEO van de Michelin Group: “Door krachten te bundelen kunnen we nieuwe projecten bedenken en verbeteren voor de wereld van morgen van transport. Montreal heeft al gepionierd met duurzame stedelijke mobiliteit. Deze stad zal binnenkort ons unieke platform ondersteunen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.