Maxxis opnieuw hoofdsponsor Dakarteam

Maxxis opnieuw hoofdsponsor Dakarteam

Maxxis treedt ook de komende Dakar-rally weer op als hoofdsponsor en bandenleverancier van het bekende Maxxis SuperB Dakarteam. Dit team verschijnt in januari 2015 weer aan de start van Le Dakar.
Tim Coronel
Maxxis ziet in de sponsoring en ondersteuning van het team, aangevoerd door Tim Coronel, een uitstekend platform om mondiaal de naamsbekendheid verder te vergroten. Volgens Mieke Strijk, Marketing & Communicatie, levert de sponsoring van het Maxxis Dakarteam belangrijke ervaringen op onder extreme omstandigheden en is de media exposure enorm. “Omdat het Maxxis SuperB Dakarteam uitkomt in verschillende disciplines zijn wij in staat een groot deel van het Maxxis productportfolio te presenteren.”
Reedijk Banden Import
Maxxis staat wereldwijd op de negende plaats in de lijst van grootste bandenproducenten. De Taiwanese fabrikant is naast Azië ook actief in geheel Europa, Amerika en Australië. In Nederland wordt Maxxis al 20 jaar op de markt gebracht door Reedijk Banden Import, dat ook exclusief de import en distributie verzorgt in België, Luxemburg en Frankrijk.
Voor Le Dakar heeft Maxxis in samenwerking met Tim Coronel speciale Dakar-banden ontwikkeld.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.