Leveringsstop bij Bandenmaffia.nl

Leveringsstop bij Bandenmaffia.nl

BandenmaffiaBandemaffia.nl zal geen bestellingen meer uitleveren. Dit heeft de webshop via haar website en op Facebook bekend gemaakt.
Geen bestellingen
Volgens J.P. Flikweert heeft de eigenaar van Bandenmaffia.nl besloten om met onmiddellijke ingang geen leveringen meer uit te voeren. Hij laat weten nog geen mogelijkheid te zien om de website van Bandenmaffia.nl uit de lucht te halen. Daarom adviseert Flikweert via het bericht op de site en op Facebook mensen om geen bestellingen meer te plaatsen. Over de reden van de leveringsstop is nog niets bekend.
Sponsoring
Bandenmaffia.nl is sinds 1 oktober 2014 actief. De bandenshop richt zich voornamelijk op de consumentenmarkt. De leverancier was ook actief met sponsoring, onder andere van het Hoondert Rally Team voor de deelname aan Dakar in 2014 en de Nederlandse drift kampioen Gerrit Jan Toonen, voor het kampioenschap driften in seizoen 2015.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Jan de bandenman

    Wat lezen we nu toch , helaas maar helemaal volgens mijn verwachting , lees mijn opmerking van oktober 2014 , spijtig maar waarschijnlijk ten onder gegaan aan te weinig verkopen en te veel nasleep en kosten met retourgoederen.
    Helaas leuk geprobeerd Godfather….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.