KwikFit start haal-/brengservice door eigen monteur

KwikFit start haal-/brengservice door eigen monteur

KwikFit start ‘KwikFit aan huis’, een haal- en brengservice voor onderhoud waarbij de monteur die ook aan de auto gaat werken persoonlijk bij de klant de auto ophaalt en weer aflevert.

Pilot
Afgelopen half jaar heeft KwikFit het concept voor de ‘KwikFit aan huis’ service tijdens een pilot uitvoerig getest. De positieve klantreacties tijdens deze pilot geven nu de doorslag om de service verder uit te rollen, aldus Peter Bikker, directeur KwikFit: “Wij hebben gemerkt dat onze klanten het persoonlijke contact met de monteur erg waarderen. Dit werkt naar twee kanten zeer positief: enerzijds geeft het de klant vertrouwen, anderzijds zorgt het voor nog meer betrokkenheid bij de monteur.”

Proefrit
Bijkomend voordeel van de ‘KwikFit aan Huis’ monteur is dat er zowel voor als na de onderhoudsbeurt een uitgebreide proefrit plaatsvindt bij het halen en brengen van de auto. De KwikFit aan Huis monteur komt met een Smart naar de klant toe. Deze kan optioneel als vervangende auto worden gebruikt. Ook extra service zoals wassen en uitzuigen van de auto kan worden opgenomen in de dienstverlening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.