Justin Leuverink nieuwe directeur Truck Nederland bij Profile International
Justin Leuverink. (Foto: Profile)

Justin Leuverink nieuwe directeur Truck Nederland bij Profile International

Justin Leuverink neemt per 1 juni de positie van directeur truck Nederland bij Profile van Herrold Boerma over, zo meldt Profile in een persbericht. Boerma blijft actief in zijn huidige rol tot eind mei.

Volgens Profile past de promotie van Leuverink bij de wens van Profile ‘om de ingezette groei en professionalisering te versnellen’. “Profile is niet alleen een gevestigde naam in zowel de Truck als de Car categorie van banden- en voertuigonderhoud; het is ook een snelgroeiende keten”, zegt Leuverink. “Ik ben blij hier als Directeur Truck Nederland aan bij te kunnen dragen.”

Leuverink was eerst sales manager truck. Zijn oude rol wordt per 1 mei ingevuld door Hein van Gurp. Van Gurp heeft een achtergrond in sales- en account management. Hij was eerder werkzaam bij de bandendivisie van PON.

Boerma

Wat Boerma na mei gaat doen is nog niet bekend. Hij werkte voordat hij bij Profile in dienst kwam voor Michelin in binnen- en buitenland. ‘Zijn inzet zowel voor de interne organisatie, maar in grote mate ook op het inkoopvlak is van grote toegevoegde waarde geweest op de expansie van Profile. Boerma haalde Leuverink zelf binnen als zijn opvolger’, aldus Profile.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.