Duitse Best4Tires betreedt Nederlandse markt
Foto: Best4tires

Duitse Best4Tires betreedt Nederlandse markt

Het Duitse bandenbedrijf Best4tires breidt haar directe levering uit naar Nederland. Voorlopig gaat het om de grensregio’s Maastricht, Venlo en Arnhem. Producten die voor 18.30 uur (banden en velgen) of voor 13.00 uur (complete wielen) zijn besteld, worden daar de volgende dag afgeleverd. “Van deze service zullen in de nabije toekomst steeds meer Nederlandse klanten kunnen profiteren, want Best4tires werkt voortdurend aan een verdere uitbreiding van zijn leveringsrondes met het eigen wagenpark”, laat het bedrijf weten in een persmededeling.

Best4tires komt voort uit Reifen Gundlach en biedt een uitgebreid assortiment aan producten en diensten op het gebied van banden, velgen en wielen. De uitbreiding naar Nederland volgt op een succesvol verlopen testfase. Passend bij deze logistieke service wordt Best4tires ook via de webshop beter bereikbaar. Deze zal voortaan ook in het Nederlands beschikbaar zijn. Tim Maur, channel manager Europe bij Best4tires: “De grensoverschrijdende uitbreiding van ons gebied voor directe levering binnen 24 uur toont waar de reis van Best4tires naar toe gaat: in heel Europa stellen wij de vraag van onze klanten naar perfecte service en optimale kwaliteit centraal.”

Het Duitse bedrijf heeft bijna 50 jaar ervaring in de branche. Dr. Peter Schwibinger, ceo Best4tires, zegt: “Met Best4tires zijn wij zelfbewust op de markt actief en streven we ernaar om als digitale dienstverlener nieuwe maatstaven te zetten op nationaal en Europees niveau. Hierbij optimaliseren we verder wat ons allang typeert: compromisloze klantenservice, optimale prestaties en logistieke perfectie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.