Inter-Sprint lanceert Double Coin Express Netwerk

Inter-Sprint lanceert Double Coin Express Netwerk

Double CoinMet de officiële lancering van het Europese Double Coin Express Netwerk heeft Inter-Sprint de basis gelegd voor een professioneel netwerk van samenwerkende onafhankelijke bandenspecialisten voor het merk Double Coin. Afgelopen week werd de 50ste bandenspecialist bij het Nederlandse netwerk aangesloten.

Partner
De specialisten in het servicenetwerk profileren zich als ‘partner voor transporterend Nederland’. De intentie om dit netwerk ook buiten de grenzen van Nederland uit te rollen heeft al vervolg gekregen. De eerste contacten in Duitsland zijn al gelegd en de komende maanden zal dit Duitse netwerk verder uitgebouwd gaan worden. “Het feit dat we al zo snel na de introductie de 50ste partner kunnen verwelkomen is een teken dat we in een behoefte voorzien”, aldus Twan in de Rijp van Inter-Sprint. “Wij willen voor de netwerkpartners een totaalleverancier zijn en bieden naast het merk Double Coin ook nog een sterk merkenportfolio inclusief een aantal A-merken aan.”

Servicenetwerk
“Al vanaf de introductie vormen de netwerkpartners een geolied servicenetwerk om gezamenlijk de transporteurs maximaal te kunnen ondersteunen bij onderhoud en pech”, aldus In de Rijp. “Ook hieruit blijkt dat we met dit netwerk een belangrijke en sterk gewenste service verlenen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.