Industrial Tyres Amsterdam naar Bauma 2013

Industrial Tyres Amsterdam naar Bauma 2013

Als enige leverancier van Tire Life en Puncture Seal Formula (PSF) in Europa is Industrial Tyres Amsterdam aanwezig op de Bauma beurs in Munchen, de grootste beurs ter wereld voor bouwmachines en bouwmaterialen
Marcel Willems is als vertegenwoordiger van Industrial Tyres Amsterdam te vinden op de stand van Fuller Brothers, de producent van Tire Life en PSF. Samen maken zij deze twee producten bekend bij de bezoekers van Bauma 2013. Tire Life en PSF zijn twee onmisbare producten voor OTR-, grondverzet- en industriebanden.
Tire Life en PSF is een speciaal geproduceerd, licht klevende vloeistof die de rubberband en velg beschermt tegen slijtage, roest en erosie. PSFwordt bij de montage op de band aangebracht. Bij lekkage dicht de vloeistof de band en voorkomt nieuwe lekkages. Beide producten zorgen voor meer veiligheid en duurzaamheid.
De beurs voor bouwmachines en bouwmaterialen opent in April voor de 30e keer in Munchen. Meer dan 3.200 exposanten laten de nieuwste materialen en producten zien aan meer dan 400.000 bezoekers. De beurs duurt 7 dagen.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Fijn om te zien dat Tire Life en PSF nu ook in Europa te krijgen zijn! Ik wens iedereen veel succes op de Bauma beurs in april 2013!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.