Holland Tyre distributeur Chinese bandenmerk Marcher

Holland Tyre distributeur Chinese bandenmerk Marcher

Holland Tyre is per 1 augustus 2014 aangesteld als exclusief distributeur van het Chinese bandenmerk Marcher voor de Benelux.
OTR banden
Marcher is producent van OTR, landbouw, truck en busbanden. De eerste band die wordt opgenomen in het assortiment is de maat 66/44.00X25. Deze diagonale flotation band heeft een draagvermogen van 7.000kg bij een maximale snelheid van 50 km per uur, een hoogte van 1,72 meter en een breedte van 1,.075 meter.
Exclusieve maten
“Gelet op de vraag vanuit de markt zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte fabrikant voor een aantal exclusieve maten als toevoeging op ons bestaande assortiment”, aldus Bastin Panneman (Holland Tyre). “Met Marcher hebben we een fabrikant gevonden die kwalitatief hoogwaardig is met een goede prijsverhouding.”
Holland Tyre werd in 1973 opgericht als groothandel voor de im- en export van banden, wielen en velgen op het gebied van landbouw, industrie, grondverzet en groenvoorziening. Het bedrijf is bevestigd in Assen, waar men de beschikking heft over een magazine met een oppervlakte van 15.000 m².

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.