Heuver haalt Linglong landbouwbanden naar Europa

Heuver haalt Linglong landbouwbanden naar Europa

Linglong landbouwbandenHeuver Bandengroothandel lanceert tijdens de Agritechnica als Europese primeur Linglong landbouwbanden. Dit nieuwe merk landbouwbanden wordt exclusief voor de Europese markt geïmporteerd.
Tractoren
De eerste banden van LingLong zijn de 85-serie voor tractoren, oogstmachines en lichte shovels. In een later stadium volgen andere series voor de aangedreven wielen; gevolgd door bandentypen voor het materieel. Duitsland, de Benelux en Frankrijk zijn de eerste markten voor de verkoop.
Ambitieuze bandenproducent
Volgens Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel, is LingLong een ambitieuze en omvangrijke bandenproducent: “De LingLong banden betekenen een belangrijke doorbraak op de nieuw- en vervangingsmarkt voor landbouwbanden in Europa. Hiermee hebben we een uiterst krachtige partner, die in staat moet worden geacht om een derde van de markt voor dit segment te kunnen bedienen Als eerste leveren we de 85-serie radiaalbanden voor de aangedreven wielen, die zo’n 75% van de markt beslaan. Daarna volgen de 65- en 70-series.”
De LingLong Groep behoort met een jaaromzet van ruim 3 miljard dollar tot de top 3 van Chinese bandenproducenten. De fabriek heeft 12.000 werknemers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.