Heuver Banden distributeur Triangle Tire in Frankrijk
(Foto: Triangle)

Heuver Banden distributeur Triangle Tire in Frankrijk

Heuver Banden is door Triangle Tire aangesteld als officieel distributeur in Frankrijk voor zijn OTR-banden, zo laat de bandenhandelaar weten op zijn website.

Heuver verkoopt al vele jaren banden van dat merk in grote delen van Europa. Triangle biedt een breed assortiment banden voor grondverzetmachines, zoals wielladers, graders, knik- en starre dumpers, welke geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Triangle Tire, de vierde fabrikant ter wereld binnen het segment van radiale grondverzetbanden, heeft dankzij zijn productassortiment volgens Heuver al grote aandacht en erkenning in de Europese markt verkregen.

Triangle levert banden en diensten aan veel machinefabrikanten waaronder Caterpillar, Sany, Hyundai, Komatsu en CNH. “Heuver Banden is inmiddels ruim 55 jaar actief binnen de bandenbranche en is daarbij uitgegroeid tot een echte grondverzetspecialist.” zegt Anne Bouwmeester, business unit manager OTR Tyres bij Heuver Banden. Zij ziet Heuver als de ‘ideale partner’ om de EM-banden van Triangle voortaan ook in Frankrijk te vermarkten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.