Heuver Bandengroothandel versterkt binnendienst

Heuver Bandengroothandel versterkt binnendienst

Profile Tyrecenter HeuverHeuver Bandengroothandel heeft het binnendienstteam versterkt. Er zijn voor de EM-, marketing- en salesafdelingen  nieuwe mensen aangetrokken.
Landenteams
De versterking van de binnendienst volgt op de recente omvorming naar landenteams voor de Europese markt. Het bedrijf kan nu de serviceverlening en de marktbenadering naar een nog hoger plan brengen.
Nieuwe medewerkers
Op de EM-afdeling startte per april Enno Schottert (26),  afkomstig van een grote bandenvernieuwer. Hij is gestart als EM-specialist en richt zich behalve nieuwe banden vooral op bandenvernieuwing en huismerk Maxfield.
De marketingafdeling werd uitgebreid met Jan Karel Ekkel (26), online specialist voor webshop en websites. Hij richt zich op online profilering. Hij neemt taken over van Chris van den Ende, die zich meer zal richten op analyse en strategie.
De salesafdeling is versterkt met Jacco Bennes (45), afkomstig van Friesland Campina. Jacco richt zich op ondersteuning van de accountmanagers in Duitsland, met name voor Zuidwest-Duitsland, het gebied van Helmut Haak.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.