Hankook winterband op tour met VW ID.3

De nieuwe winterband van Hankook, de i*cept evo 3, gaat met de VW ID.3 op reis door Duitsland. Dit laat de bandenfabrikant weten.
Campagne
De “ID.3 Germany Tour” betekent 20.000 km door Duitsland met een volledig elektrisch voertuig, samen met andere bekende bedrijven in de autobranche. Het campagnevoertuig is hiervoor uitgerust met de gloednieuwe UHP (Ultra High Performance) Winter i*cept evo 3 in de maat 215/55 R18 99V XL. Het doel van dit project is om het landelijke snellaadnetwerk te testen. Meer dan 600 VW-dealers en oplaadpunten maken deel uit van de route. De tour bestaat uit bezoeken aan het Europese hoofdkwartier van Hankook in Neu-Isenburg, vlakbij Frankfurt am Main, en aan het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van het bedrijf in Hanover.
65 dagen
Vorige week werd het startschot voor de 65 dagen durende marathonrit naar het eindstation gegeven in Oberstdorf, een van de topwintersportlocaties van Duitsland, de finish zal plaatsvinden op Sylt, het noordelijkste eiland van het land. Naast de stops in Neu-Isenberg en Hanover, zal het team van de Challende4 ook stoppen bij de liefdadigheidsinstelling SOS Kinderdorf in Bernburg, dat met een donatie voor een woonproject gesteund gaat worden.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.