Hankook OE-leverancier Radical sportauto’s

Hankook OE-leverancier Radical sportauto’s

Hankook is een samenwerking aangegaan met Radical en is nu de exclusieve OE-leverancier voor zowel de race- als de wegmodellen van Radical.
Banden
Hankook zal aan de sportautofabrikant verschillende maten voor autosporttoepassingen leveren, zoals de Ventus Race in de slick- (F200) en regenuitvoering (Z207). Daarnaast gaat men de sportieve band voor op de weg Ventus S1 evo² leveren voor de auto’s van Radical die zijn goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg.
Dankzij de samenwerking, zal Hankook ook in verschillende internationale raceklassen waaraan Radical deelneemt, zijn vertegenwoordigd, bijvoorbeeld de “Europese Masters”.
Sportauto’s
Radical is een Britse sportautofabrikant. “De samenwerking met Radical is een volgende mijlpaal in onze internationale betrokkenheid”, aldus Autosport-directeur Manfred Sandbichler. “Wij kunnen Radical van dienst zijn zodat de auto’s op topniveau blijven presteren. Een ander hoogtepunt van het nieuwe partnerschap is onze intercontinentale samenwerking in vele populaire autosportklassen; de samenwerking met Radical biedt buitengewone mogelijkheden om onze kwalitatief hoogwaardige producten wereldwijd onder de aandacht te brengen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.