FinOvation Award voor Trelleborg

FinOvation Award voor Trelleborg

De ProgressiveTraction technolgie van Trelleborg ontvangt de FinOvation Award van Farm Industry News, een prijs die wordt uitgereikt aan de nieuwste, meest intrigerende producten in de agrarische industrie.
Farm Industry News
De prijs zal worden uitgereikt tijdens de aanstaande beurs voor landbouwmachines, die zal plaatsvinden van 11 tot en met 14 februari in Louisville (Verenigde Staten). Voor deze nominatie deed Farm Industry News een selectie van producten, waarvoor het afgelopen jaar de meeste belangstelling was onder haar lezers.
Piero Mancinelli, R&D Directeur, Land- en bosbouwbanden bij, Trelleborg Wheel Systems zegt trots te zijn op de erkenning: “De nominatie spreekt boekdelen voor de betrokkenheid van Trelleborg in de ontwikkelingen en oplossingen voor een efficiënte en duurzame moderne landbouw.”
ProgressiveTraction
De ProgressiveTraction is een nieuw concept voor landbouwbanden, speciaal ontworpen voor landbouw-efficiëntie dankzij een dubbele nok. Doordat de nokken de bodem op verschillende tijdstippen raken wordt de trekkracht geleidelijk vrijgegeven. De dubbele nokken bieden de band  ook een beter flotatie vermogen, en zorgen zo voor een gelijke verdeling van de bodemdruk over de extra brede voetafdruk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.