Faur kiest Goodyear Marathon Coach banden

Faur kiest Goodyear Marathon Coach banden

Goodyear FaurHet Franse touringcarbedrijf Faur is één van de eerste klanten die de Goodyear Marathon Coach-banden heeft getest. Na de succesvolle evaluatie van de prestaties van de banden heeft het bedrijf nu alle 80 touringcars uitgerust met de touringcarbanden van Goodyear.
Goede prestaties
Reden is dag ze zeer goede prestaties leveren in alle seizoenen, naast een hoge kilometrage die lagere kosten oplevert. Naast de grip en tractie is Lilian Faur vooral onder de indruk van Goodyear-banden vanwege hun kilometrage. “Naar onze mening zijn deze banden in het premium bandensegment het beste qua prijs en prestatie dankzij een concurrerend prijsvoordeel en meer kilometers. Slijtage van de schouder is een probleem bij banden die gebruikt worden op moderne touringcars, maar de Marathon Coach presteerde zeer goed met betrekking tot slijtage, en zorgt zo voor een hoge kilometrage,” aldus Lilian Faur.
Hele jaar
De Marathon Coach is een band voor alle omstandigheden en kan het hele jaar door worden gebruikt. Het asymmetrische ontwerp zorgt voor een uitstekende, gelijkmatige slijtage en kilometrage met een hoog comfortniveau.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.