Erik Rodink neemt TyrePoint Zwolle over

Erik Rodink neemt TyrePoint Zwolle over

TyrePoint ZwolleTyrePoint Zwolle is overgenomen door Erik Rodink, reeds 25 jaar werkzaam in de automotive sector.
Ook onderhoud en reparatie
Rodink zegt met de overname zijn lang gekoesterde droom te verwezenlijken: “Na jaren in loondienst te hebben gewerkt wil ik graag met een vernieuwde blik het mobiliteitsvak een eigen invulling geven op gebied van onderhoud en reparatie. Door de overname van TyrePoint Zwolle is dit voor mij een uitgelezen kans om dit te bereiken.”
Diensten uitgebreid
Rodink gaat samen met de initiatiefnemer van TyrePoint Zwolle, Henry Kappert, de jonge onderneming verder ontwikkelen. De diensten worden met het huidige team verder uitgebreid: “De kansen voor dit bedrijf liggen in het uitbreiden van de dienstverlening rondom personen- en bedrijfswagens.” Ook gaat hij onderhoud aanbieden voor onder meer elektrisch aangedreven auto’s. Daarnaast start hij met schadeherstel, waarbij hij zelf spotrepair, uitdeuken zonder spuiten en carcosmetics doet. Grotere schades worden hersteld in samenwerking met Berghorst: “waardoor we voor de meeste verzekeringsmaatschappijen kunnen werken.”
TyrePoint is gevestigd aan de Ceintuurbaan in Zwolle, een A-locatie. Het bedrijf was al per 1 februari 2015 aangesloten bij First Stop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.