Dunlop Sport BluResponse enige band Green Award Autobild

Dunlop Sport BluResponse enige band Green Award Autobild

Dunlop Sport BluResponseDe Dunlop Sport BluResponse is geselecteerd voor de finale van het “Groene Stuur 2013”, een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door het Duitse tijdschrift AutoBild.
Groene autotechnologie
De zevende editie van de Duitse onderscheiding voor groene autotechnologie beoordeelt auto’s en onderdelen die een stal voorwaarts zijn op het vlak van duurzaamheid. De Dunlop Sport BluResponse is de enige band onder de 25 finalisten voor een hele reeks elektrische voertuigen en hybride auto’s. Daarnaast staat de band voor belangrijke technologische innovaties op het gebied van duurzamer energiebronnen, materialen en technologieën.
Zomerbandentest
De Dunlop BluResponse werd geselecteerd omdat hij het best scoorde in de meest recente zomerbanden- en zuinigheidstest van Autobild. Bovendien behaalde hij voor het nieuwe Europese bandenlabel een uitstekende BA-score.
De lezers, de Duitse minister van Milieu en autodeskundigen uit heel Europa zullen vijf finalisten kiezen, die vervolgens worden getest door een jury. De winnaar wordt begin november bekendgemaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.