Dirk Lambrechts Directeur Services bij Profile International

Dirk Lambrechts Directeur Services bij Profile International

Dirk Lambrechtts is per 1 oktober 2019 benoemd tot tweede statutair bestuurder van Profile International. Dit laat de bandenserviceketen weten.
Directie
Door deze benoeming zal hij samen met Matthijs Verhaar de tweekoppige directie van Profile International vormen. Met Dirk Lambrechts wordt volgens Profile International veel financiële, operationele en internationale expertise toegevoegd aan de organisatie. Profile wil met deze versterking in de directie de strategische ambities te realiseren.
ICT Platform
Lambrechts werkt sinds 2015 bij Profile Belux en Profile Euroservice. Hij werd belast met de uitwerking van het Profile ICT-platform, waarmee Profile haar prominente plaats in de keten nog meer elan wil geven. “De Profile organisatie kan met name profiteren van zijn grote ervaring met het werken met “zelfstandige” franchisenemers”, aldus Verhaar. We kijken uit naar de samenwerking met hem.”
Profile International is formulehouder van Profile Car & Tyreservice met als focus bandenservice en auto-onderhoud. De formule telt in totaal 215 vestigingen in Nederland en België en bestaat uit zelfstandige ondernemers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.