Continental Banden Groep lanceert nieuw wielenmerk OXXO

Continental Banden Groep lanceert nieuw wielenmerk OXXO

Oxxo Decimus BlackContinental Banden Groep BV introduceert het nieuwe wielenmerk OXXO, dat zich met een breed programma 14-20 inch lichtmetalen wielen richt op het middensegment van de markt.
Plug & Play
De lichtmetalen wielen van OXXO kenmerken zich door ‘Plug & Play’; een aantal  wielen wordt op maat ontwikkeld voor specifieke automerken. Het leveringsprogramma omvat inmiddels twaalf modellen en “wordt gestaag uitgebreid”, aldus Continental Banden Groep.
Lichtmetalen wielen
Met de lichtmetalen wielen van OXXO speelt Continental Banden Groep B.V. in op de toenemende belangstelling voor wielen die specifiek voor bepaalde automerken zijn ontwikkeld. Het zogenaamde “Plug & Play” zorgt voor een perfecte pasvorm van een OXXO wiel. Dat betekent onder meer dat de naafaansluiting en ET-waarden identiek zijn aan wielen die door de producent gemonteerd zijn. Daarbij kunnen, bij montage, de originele wielbouten worden gebruikt. De wielen zijn snel en eenvoudig te (de)monteren.
Het assortiment OXXO omvat 12 modellen in de maten 14 t/m 20 inch. In de loop van dit jaar zullen nieuwe modellen worden gelanceerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.