CBX lanceert ‘Uitlijnen binnen tien minuten’

CBX lanceert ‘Uitlijnen binnen tien minuten’

CBXCBX heeft een oplossing ontwikkeld waarmee snel kan worden uitgelijnd. Deze oplossing wordt gelanceerd met als titel ‘Uitlijnen binnen tien minuten voor iedereen’.

Uitlijnkit
Uitlijnen kan veel tijd in beslag nemen, maar CBX zegt de onderdelen van het uitlijnen die het meeste tijd in beslag nemen aanzienlijk te kunnen verkorten. Ook zegt de equipmentleverancier de aanvankelijke investering om met uitlijnen te beginnen sterk te kunnen terugbrengen.
Zo levert CBX een speciale ultra-lage opbouw uitlijnkit waarmee iedere hefbrug snel tot volwaardige uitlijnhefbrug te transformeren is. Deze uitlijnkit is makkelijk op de brug te plaatsen. Na het uitlijnen zijn de draaiplaten snel te verwijderen waardoor de brug weer voor reguliere werkzaamheden te gebruiken is.

Compenseren wielklemmen
Verder bestaat de oplossing uit een New Dimension uitlijner, waarmee zonder voertuigselectie direct betrouwbare meetwaarden te zien zijn.  Daarnaast wordt het compenseren van de wielklemmen vaak helemaal weggenomen met de zogenaamde HoT (Hang on Tyre).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.