Bridgestone zoekt motorrijders voor bandentests

Bridgestone zoekt motorrijders voor bandentests

Bridgestone Battlax T30
Bridgestone Battlax T30

Ter gelegenheid van de Europese introductie van de Battlax T30 op 1 maart is Bridgestone West Europe op zoek naar 100 motorrijders die deze nieuwe Tour/Sport band gedurende een langere periode en onder normale gebruiksomstandigheden willen testen.
Om deze testrijders in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk te recruteren heeft Bridgestone West Europe een website gecreëerd, die 18 februari online zal zijn. Tot en met 31 maart kunnen motorrijders een aanmeldingsformulier invullen. Uit de aanmeldingen worden 100 testrijders geselecteerd. Zij kunnen bij het voor hen dichtstbijzijnde deelnemende Bridgestone verkooppunt gratis een set T30 banden laten monteren.
De testrijders worden op basis van een aantal criteria geselecteerd: type motorfiets, gebruik, geografische positie enz. Het doel is om een zo breed mogelijk scala aan gebruikers en gebruiksomstandigheden te krijgen.
De geselecteerde kandidaten zullen de T30 banden onder normale omstandigheden testen. Na de eerste 500 km, en vervolgens elke 1000 km, moeten zij een beoordelingsformulier invullen. Alle meningen en opmerkingen worden online.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.