Bridgestone winnaar Honda-award

Bridgestone winnaar Honda-award

Bridgestone heeft van Honda UK Manufacturing Ltd (HUM) de Supplier Award 2013 ontvangen. De prijs werd op 1 oktober tijdens de HUM Annual Supplier Convention in de fabriek in Swindon (UK) overhandigd door Darren Gwynne (Division Manager (links) en Jason Smith (Finance and Purchase Director (rechts).
Civic en Jazz
Bridgestone levert banden voor de Civic (225/45R17) en de Jazz (185/55R16). “Bridgestone is er bijzonder trots op deze prijs van HUM te ontvangen”, aldus Key Account Manager Tony Brown. “Het geeft aan hoezeer HUM de inspanningen weet te waarderen van elke medewerker van het Bridgestone team zodat we een leveringspercentage over 2012 van 100% wisten te bereiken.”
Productieplanning
Deze 100%-score werd bereikt na veranderingen in de productieplanning door Honda Motor Europe toen men in korte tijd te maken kreeg met een sterke toename van het aantal banden voor de Jazz. Bridgestone is erin geslaagd op zeer korte termijn extra banden uit Japan aan te voeren.
Het programma Honda of the UK Manufacturing Ltd Supplier Award is opgezet om leveranciers in het zonnetje te zetten die aan de hoge eisen van Honda voldoen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.