Bridgestone op IAA 2013: technologie van de toekomst

Bridgestone op IAA 2013: technologie van de toekomst

Bridgestone IAA 2013Bridgestone geeft op haar stand op de IAA 2013 een preview van de banden en technologieën van de toekomst.
Everywhere
Een gedeelte van de stand van 320 m² (D03, hal 8) is gewijd aan Bridgestone’s nieuwe platform “Everywhere”, dat inmiddels meer dan 1.000.000 hits kreeg. Hier zijn te zien de nieuwe Potenza Adrenalin RE002 urban sportband, de Ecopia EP150 en Ecopia EP001S, de Turanza T001 en de Run Flat technologie, zoals in Bridgestone Potenza S001 RFT.
Technologie
In het andere gdeelte van de stand zijn Bridgestone’s technologieën, producten en ideeën voor de toekomst te bewonderen. Hier zijn Bridgestone’s “100% Sustainable Material” conceptband, Air-Free conceptband op een concept-Kart, voor het eerst te zien in Europa, “Half-Weight” conceptband en de Large and Narrow-technologie voor de volgende generatie milieuvriendelijke voertuigen.
Aan de voorzijde van de stand lokt een glimmende motorfiets bezoekers naar de motorbanden. Hier toont Bridgestone haar MotoGP-band en de nieuwste Battlax Sport/Touring T30 en Hypersport S20, waarmee MotoGP-technologie de stap heeft gezet van het circuit naar de weg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.