Global Automotive verbreekt wereldrecord banden stapelen [Partnerbijdrage]
Bron: Global Shared Services

Global Automotive verbreekt wereldrecord banden stapelen [Partnerbijdrage]

Global Automotive, de grootste banden- en velgen distributeur in Europa, heeft met haar TOP idee het wereldrecord banden stapelen verbroken. Het TOP idee symboliseert de samenwerking tussen verschillende disciplines binnen het bedrijf. Met het verbreken van dit record vestigt Global Automotive zich in het Guinness World Book of Records.

TOP idee

Het TOP idee is ontstaan door een brainstorm over een employer branding campagne. Het bedrijf heeft, als de grootste distributeur van banden en velgen in Europa, heel veel banden. Maar nog geen wereldrecord. En daar moest verandering in komen. Met deze employer branding campagne geeft Global Automotive een kijkje achter de schermen binnen het bedrijf. Het stapelen en het verbreken van het record geeft de band binnen de organisatie weer: naar de TOP door samen te werken. Samen kom je verder.

Guinness World Records

Het is de organisatie gelukt om het record banden stapelen te verbreken onder het toezicht van Guinness World Records. Het oude record stond op 6.14 meter. Global Automotive heeft een stapel banden neergezet van maar liefst 6.36. meter. Om het record te kunnen verbreken moesten alle banden dezelfde maat hebben, als kolom gestapeld worden en moest de stapel minimaal tien seconden blijven staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.