BandenConcurrent “snelst groeiend e-commercebedrijf”

BandenConcurrent “snelst groeiend e-commercebedrijf”

BandenconcurrentBandenConcurrent.nl is bij de Shopping Awards (de voormalige Thuiswinkel Awards) verkozen tot het snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland in de categorie Ecommerce50. Dat werd bekend tijdens de uitreiking op donderdag 23 maart.

Nieuwe kanten
Reden voor de uitslag is dat BandenConcurrent haar omzet vorig jaar wist te verviervoudigen. Radiocommercials en online campagnes zorgden voor een betere naamsbekendheid en de ‘laagsteprijs garantie’, snelle bezorging en prettige service overtuigden nieuwe klanten, aldus de webshop.

Mobiele montageservice
Volgens Neal Oddens, CEO van BandenConcurrent, zijn in de afgelopen tijd zowel de website als de processen verbeterd. “Maar waar we echt trots op zijn is de mobiele montageservice, die je nieuwe banden bij je thuis of op kantoor onder je auto komt zetten. Het blijkt dat de klanten die van deze service gebruikmaken het allerhoogste klanttevredenheidscijfer geven.”
De komende tijd gaat BandenConcurrent het assortiment banden uitbreiden met premium banden. Ook wordt de Belgische webshop verbeterd en zullen de mogelijkheden voor mobiele montage in België uitgebreid worden.

In de Shopping Awards Ecommerce 50 zijn Nederlandse bedrijven opgenomen die verkopen aan consumenten of andere bedrijven. Voor een belangrijk deel is de lijst gebaseerd op de omzetgroei in 2016. De cijfers zijn getoetst door Ernst & Young.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.