2016 kalender Metzeler in het teken van motorrijden

2016 kalender Metzeler in het teken van motorrijden

Metzeler heeft haar nieuwe kalender voor 2016 gepresenteerd. Deze 23e editie heeft als titel “Take the Road” en staat in het teken van motorrijden en de geschiedenis daarvan.

Klassiek en modern
De 2016 kalender omvat foto’s van motorrijden die afkomstig zijn uit het heden en verleden. Er is een versie met klassieke foto’s en één met hedendaagse foto’s. De klassieke kalender heeft zwart wit foto’s uit historische films. De hedendaagse versie heeft foto’s uit van de 2013, 2014 en 2015 edities van het ‘Motorcycle Film Festival’, een evenement dat drie jaar geleden in New York van start is gegaan.

Marathon
In de kalenders wordt ook aandacht besteed aan Metzelers’ campagne ‘Take the Road with RoadTec 01’, in een klassieke en hedendaagse campagne. Deze campagne volgt de ‘48 Hours On The Road’, een non-stop marathon van de beste reisfilms van het Motorcycle Film Festival.

De Metzeler kalender is naar eigen zeggen altijd een collectors’ item geweest, maar dit jaar komt hij ook beschikbaar voor de liefhebbers “die hem gewoon aan de muur wil hangen.” Zij kunnen de kalender kopen via het internet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.