Goodyear lanceert 9e generatie UltraGrip winterband

Goodyear lanceert 9e generatie UltraGrip winterband

Goodyear gaat de negende generatie van de UltraGrip-banden uitbrengen. De nieuwe winterband is vanaf komende winter verkrijgbaar voor consumenten.
33 maten
De UltraGrip 9-band is verkrijgbaar in 33 maatvoeringen. Het assortiment van 14 tot 16 inch is speciaal bedoeld voor kleine en middelgrote voertuigen. De nieuwe winterband vervangt Goodyear’s UltraGrip 8-model, dat in de achterliggende drie jaar op meer dan 7 miljoen voertuigen werd gemonteerd.
Europese winters
Goodyear’s UltraGrip 9-band is ontwikkeld voor Europese consumenten die op zoek zijn naar een hoogwaardige winterband. Tijdens de ontwikkeling van de band is rekening gehouden met de wisselende winters in Europa, waarin koude, droge dagen, natte en glibberige dagen én sneeuw elkaar afwisselen.
De nieuwe UltraGrip 9 functioneert daarom nóg beter in sneeuwachtige omstandigheden dan zijn voorganger. Goodyear ontwikkelde de lamellen en randen van het bandenprofiel bovendien zo dat ze, ongeacht de beweging die wordt gemaakt, overeenkomen met de bandafdruk. Daardoor reageert de band altijd eenduidig, of bestuurders nu rijden, sturen, optrekken of remmen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.