Premio nu vijf vestigingen in Nederland

Premio nu vijf vestigingen in Nederland

Premio, de banden en autoservice keten van GDRP (Goodyear Dunlop Retail Partners), telt nu in Nederland vijf vestigingen en in België 2 vestigingen. Vorige week is de keten in Tilburg van start gegaan met een vestiging.
Franchiseketen
Premio is een van oorsprong Duitse franchiseketen en is in juni dit jaar in Nederland van start gegaan. Het eerste bedrijf dat met de Premio formule van start is gegaan in Nederland was Bossche Banden Service in ‘s Hertogenbosch. Nu telt de keten ook vestigingen in Culemborg, Enschede, Roosendaal en Tilburg. In België is Premio gevestigd in Ternat en Zwevezele.
100 vestigingen
Tot 2016 zou Premio moeten uitgroeien tot een netwerk van 100 vestigingen in Nederland en België. Volgens Griet Destadsbader, Marketing Manager Benelux voor GDRP beantwoordt het Premio-netwerk aan een actieve vraag in de markt. “Zeker in uitdagende tijden zijn ondernemers op zoek naar een sterke organisatie die hen kan ondersteunen met de verdere uitbreiding van hun activiteiten en diensten om zich te onderscheiden als een kwalitatieve marktspeler. We plannen dus geen nieuwe verkooppunten te bouwen,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.