Profile kiest vestigingen van het jaar

Profile kiest vestigingen van het jaar

Profile heeft Profile Houten (van de ondernemers Henk en Ernestine Voskuilen) verkozen tot ‘Car vestiging van het jaar 2019’ prijs. Profile Middelburg (van de ondernemers Gerco (Murre en Enrico Plasschaert) werd ‘Truck vestiging van het jaar 2019’.
Jaarlijks
Profile reikt jaarlijks de prijzen ‘Car en Truck vestiging van het jaar’ uit. Uit alle vestigingen worden de ondernemers gekozen die nét dat stapje extra zetten. De jury prees dwe winnende ondernemers voor hun loyaliteit en het Profile-DNA dat zij uitstralen in hun vestigingen.
Service en loyaliteit
Passend bij de identiteit en merkstrategie van alle Profile-ondernemers, speelt de service en loyaliteit van de winnaars een grote rol in hun overwinning, aldus Directeur Marketing Paul van den Acker: “We werken met ruim 200 vestigingen in Nederland en België als één team, we garanderen mobiliteit als allround professionele dienstverleners en we hebben een 112-mentaliteit waarin we adequaat reageren op de klant. Profile Houten en Middelburg passen perfect in dat plaatje.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.