Inter-Sprint lanceert nieuw bandenmerk Roadhog

Inter-Sprint lanceert nieuw bandenmerk Roadhog

Inter-Sprint herintroduceerde op vakbeurs The Tire Cologne het private label Roadhog. Dit meldt Automotive Werkplaats.
Nieuw label
Hiermee wordt het label Roadhog toegevoegd aan de nu al indrukwekkende lijst eigen merken die Inter-Sprint in huis heeft. Het nieuwe bandenmerk zal volgens marketing manager Ton Ketelaar worden gepositioneerd in het middensegment.
China
”De banden zijn door ons in eigen beheer ontwikkeld, samen met een gerenommeerde fabrikant in China die de banden ook gaat produceren op de nieuwste high-tech productielijnen”, legt Ketelaar uit. “Vooralsnog hebben we twee uitvoeringen zomerbanden beschikbaar voor personenwagens en bestelwagens. Maar uiteindelijk moet er een breed matenpakket aan zomer-, winter en allseasonbanden komen van Roadhog.”
Inter-Sprint deelt zijn stand op The Tire in Keulen met Inter-Tyre, de wielentak van het bedrijf. Ook hier voeren eigen labels de boventoon. Zoals Monaco, een op de Duitse premiummerken gerichte wielenlijn. De ontwerpen zijn volgens salesmanager Jalmer Beekes geïnspireerd op die van de autofabrikanten en kunnen op verzoek ook geleverd worden met de originele naafdoppen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.