Stokvis en Hamer starten samenwerkingsverband

Stokvis en Hamer starten samenwerkingsverband

Op 2 april 2012 starten Stokvis Equipment in Deventer en Hamer in Apeldoorn een samenwerkingsverband voor de totaalinrichting van werkplaatsen. Hierbij zullen beide bedrijven overgaan op een centrale coördinatie en een centraal aanspreekpunt.
Beide ondernemingen zijn in de branche actief met de verkoop, installatie en het onderhoud van werkplaats- en schadeherstelapparatuur. Stokvis is gespecialiseerd in werkplaatsequipment en onderdeel van de Stertil Group. Hamer, onderdeel van de FOJA Groep, is totaalinstallateur en gespecialiseerd in onder meer industrie, olie & gas en automotive. De samenwerking biedt voordelen in commercie, uitvoering en service, zo stellen beide bedrijven in een persverklaring. Naast deze samenwerking blijven Hamer en Stokvis ook samenwerken met overige marktpartijen in Nederland, bijvoorbeeld voor losse leveringen en/of projecten.
De servicemonteurs van Hamer zullen in dienst treden bij Stokvis. Hierdoor blijft alle benodigde kennis en ervaring van de door Hamer geleverde producten ook naar de toekomst toe gewaarborgd. Ook de jaarlijkse keuringen en calibraties aan bestaande Sun testapparatuur in Nederland zullen door Stokvis worden uitgevoerd; hiervoor is dit bedrijf inmiddels officieel autorisatie verleend door het NMi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.