OBO met vernieuwde landbouwbanden op Agritechnica

OBO met vernieuwde landbouwbanden op Agritechnica

Agritechnica 2017OBO Tyres presenteert haar vernieuwde landbouwbandenlijn op de Agritechnica, de internationale vakbeurs die van 12 tot en met 18 november 2017 plaatsvindt in Hannover.

Groene banden
OBO Tyres is op de vakbeurs aanwezig met haar groene banden. Tevens is de landbouwlijn van het Magna Tyres op de stand vertegenwoordigd. De specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden laat zien dat het vernieuwen van banden zowel economisch als ecologisch erg gunstig is. Naast besparingen in het gebruik van grondstoffen en energie draagt het vernieuwing productieproces ook bij aan verminderde uitstoot van afval en CO2. Eindgebruikers profiteren van lagere totaalkosten omdat de levensduur van banden wordt verlengd met een tweede of derde leven.

Innovatie
De tweejaarlijkse beurs Agritechnica staat bekend om innovaties op het gebied van landbouwmachines. Het beurscomplex is verspreid over 23 hallen en telt 2.900 deelnemende bedrijven en ongeveer 100.000 bezoekers. OBO Tyres is aanwezig op hoekstand 3F31.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.