TLN en Profile Tyrecenter starten samenwerking

TLN en Profile Tyrecenter starten samenwerking

Profile TLNProfile Tyrecenter Truck Europe en brancheorganisatie Transport & Logistiek Nederland (TLN) hebben een meerjarige overeenkomst gesloten voor het verbetering van de service- en dienstverlening aan transportondernemers op het gebied van truckbanden en bandenservice structureel te verbeteren. Algemeen Directeur TLN, Peter Sierat (links) en Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company, tekenen het contract.
Transportondernemers
TLN en Profile Tyrecenter gaan transportondernemers ondersteunen met verschillende producten en diensten op gebied van banden en het onderhoud van banden van bedrijfsvoertuigen. Voornaamste doel van Profile Tyrecenter is de transportondernemers een duurzamer bandenbeleid aan te bieden met kostenreductie als speerpunt. “Hier is het concept Duurzaam op de Weg het perfecte voorbeeld van”, aldus Profile Tyrecenter.
EuroService
De belangen en doelstellingen van Profile Tyrecenter sluiten naadloos aan bij die van TLN. Om de service naar de ondernemers in binnen- als buitenland te verbeteren kan Profile Tyrecenter via haar EuroService een belangrijke bijdrage leveren aan de 24/7 bandenpechservice in heel Europa.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.