Bestelauto Expo breidt uit met online nieuws & kennisplatform

Bestelauto Expo breidt uit met online nieuws & kennisplatform

In de aanloop naar de 2e editie van Bestelauto Expo 2018 op 13 en 14 november is nu een nieuw online platform live gegaan met nieuws, achtergronden, bestelautotests, videoverslagen en een chatfunctie. Dit laat Organisator Patrick van Tilburg van ExpoMotion weten.
Online platform
Na de lancering van de eerste editie van de vakbeurs in 2017 wil Van Tilburg de vakbeurs Bestelauto Expo laten uitgroeien tot een breed (online) nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector. Vooralsnog zal er eerst aandacht zijn voor nieuws en achtergronden. Later dit jaar volgt nog een aantal ‘stappen’ voor met name de deelnemers aan de beurs en het online platform.
Uitbreiden
Voor de ontwikkeling van het platform is de organisatie van Bestelauto Expo uitgebreid met Jasper Engel (bedrijfsautoexpert), Jeroen Ekeler (bestelautojournalist) en Bart Luteijn (specialist op het gebied van fleet en leasing).
Volgens Van Tilburg heeft de markt behoefte aan goede informatie rondom bestelauto’s: “De zakelijke consument kwam er wat dat betreft bekaaid vanaf. Tot nu toe dan.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.