Bestelauto Expo lanceert kwartaalmagazine

Bestelauto Expo lanceert kwartaalmagazine

Bestelauto Expo gaat in oktober uitbreiden met Bestelauto Expo Magazine, een kwartaalblad over bestelauto’s. Dit meldt de organisatie.
Doelgroep
Bestelauto Expo Magazine verschijnt in een oplage van 60.000 stuks. Deze worden verspreid via controlled circulation. De geselecteerde doelgroep bestaat uit zzp’ers, mkb’ers en fleetowners. Daarnaast is het magazine volgens de uitgever een informatiebron voor iedereen die in de bestelautobranche werkzaam is.
Het magazine wordt gemaakt door het team achter het online platform bestelauto-expo.nl, dat in april 2018 live ging. Hier gaat ook een nieuwe bedrijvengids live. In deze bedrijvengids krijgen deelnemers aan de beurs een eigen profielpagina waar zij eigen content kunnen plaatsen.
Platform
“Het merk bestelauto-expo.nl groeit door dit magazine uit tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector”, aldus Patrick van Tilburg. Hij is directeur van Bestelauto Expo en uitgever van het magazine dat ook online wordt gepubliceerd en verspreid via social media.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.