Michelin lanceert Force en Wild AM fietsbanden

Michelin lanceert Force en Wild AM fietsbanden

Michelin lanceert een nieuwe Cross-Country en een nieuwe All-Mountain band, de Michelin Force en Wild AM. Deze zijn ontwikkeld voor prestaties en sportief gebruik. Deze Performance banden vervolledigen het aanbod competitiebanden dat Michelin eerder op de markt bracht.
Technologie
In deze nieuwe banden zijn op basis van de “GumX+ technologieën” nieuwe materialen gebruikt voor meer grip. Ook is de “Shield Technology” ingezet om de robuustheid van het karkas te optimaliseren. Deze moeten lekrijden en andere beschadigingen voorkomen.
Force en Wils AM
De Michelin Force XC is bestemd voor sportief gebruik in Cross-Country en garandeert een goede grip, wendbaarheid en prestaties op zowel harde als zachte ondergrond. De lichtgewicht band profiteert van de Tubeless technologie en is zeer goed bestand tegen lekrijden.
Voor liefhebbers van All Mountain en Trail komt Michelin met nieuwe versies van de Michelin Force AM en Wild AM die zijn ontwikkeld in de competitie. De Force AM is bestemd voor droge en relatief harde ondergrond. Hij heeft een extreme wendbaarheid en nauwkeurigheid. De Wild AM is bestemd voor gemengd terrein. Hij biedt maximale veiligheid en tegelijkertijd optimaal plezier bij sportief gebruik.
Deze drie nieuwe Cross-Country en All-Mountain banden worden sinds begin 2018 op de markt gebracht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.