Point S ook in Azië van start

Point S ook in Azië van start

point-s-maleisieNa Europa, Noord Amerika en Afrika gaat Point S nu ook van start in Azië. Maleisië is het eerste land in dit werelddeel dat zich aansluit bij het internationale network met bandenservicebedrijven.

GIIB Group
Point S zal hier worden uitgerold via een Master Franchise overeenkomst met GIIB Group (Goodway Integrated Industries Berhad) en partners. Deze partijen gaan een bedrijf oprichten dat zich bezig gaat houden met het managen en ontwikkelen van het Point S network.

Rubber exporteur
GIIB Group, opgericht in 1990, is Azië’s grootste exporteur van rubbercompounds, bandenvernieuwer en bandenhandelaar. In 2005 heeft het bedrijf Big Wheel in Kota Kinabalu overgenomen en is sindsdien ook actief in de wielenmarkt. Door het partnership met Point S wil GIIB Group haar verkoopactiviteiten uitbreiden via het Point S concept.

Als eerste zullen er twee verkooppunten in Maleisië worden omgevormd tot Point S vestigingen. Deze zullen gaan dienen als voorbeeld voor 30 andere verkooppunten die de komende drie jaar zullen worden geopend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.