ETD neemt deel aan AgroTechniek Holland 2022 [Partnerbijdrage]
Beeld: AgroTechniek Holland.

ETD neemt deel aan AgroTechniek Holland 2022 [Partnerbijdrage]

European Tyre Distributors B.V. (ETD) zal deelnemen aan AgroTechniek Holland, het grootste agro-evenement van Nederland. De beurs vindt plaats van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september op het Walibiterrein in Biddinghuizen. Bezoekers zijn alle dagen welkom van 10.00 – 17.00 uur. Dit jaar wordt de beurs gecombineerd met GroenTechniek Holland, beide beurzen kunnen worden bezocht met dezelfde toegangskaart.

Tijdens ATH zal ETD diens aanbod in landbouwbanden laten zien. Met de merken LEAO, Ascenso en Tianli heeft ETD een uitstekende selectie landbouwbanden voor allerlei toepassingen. ETD verkoopt al jaren LEAO banden. Hierbij staan betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Ascenso is een nieuw off-highway bandenmerk met een uitgebreid aanbod en grote ambities. ETD nodigt hun bestaande relaties uit om hun stand (5.18) te bezoeken en hoopt ook nieuwe contacten op te doen tijdens de beurs.

[Dit is een bijdrage van een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Bandenportaal. Ook een partnerbijdrage plaatsen? Neem contact met ons op: [email protected]]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.