Profile Tyrecenter breidt verder uit in buitenland

Profile Tyrecenter breidt verder uit in buitenland

Profile buitenlandThe Alwaysbemobile Company werkt aan een verdere uitbreiding van Profile Tyrecenter in het buitenland.
Verenigd Koninkrijk
De formule is eerder al in het Verenigd Koninkrijk van start gegaan. Erik van Mook, Corporate ICT Manager van The Alwaysbemobile Company, heeft in Computable.nl gezegd dat er nu wordt gewerkt aan verdere expansie van de formule in België en het Verenigd Koninkrijk. “Hier wordt in eerste instantie vooral bandenservices aangeboden. In een later stadium kan het aanbod worden uitgebreid naar onderhoud, glas en tweedehands verkoop.”
Edan
Daarnaast wordt ingezet op een groei van online diensten, waaronder online verkoop direct aan de consument. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van een systeem van IT-leverancier Edan: “Dit systeem voor volledige ketenintegratie levert The Alwaysbemobile Company veel efficiencyvoordelen op. Het stelt franchisenemers in staat te zien wie, waar en wanneer bestellingen plaatst.”
ERP systeem
Momenteel maakt ruim de helft van de ondernemers binnen de Profile Tyrecenter-formule al gebruik van het speciale ERP-systeem voor ondernemers. The Alwaysbemobile Company streeft er naar eind dit jaar zeker driekwart van de ondernemers aan te sluiten op het systeem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.