Snap-on lanceert nieuwe accubitschroefmachine

Snap-on lanceert nieuwe accubitschroefmachine

Snap-on Tools heeft zijn Power Tools assortiment uitgebreid met een 14,4 Volt 1/4“ MicroLithium accubitschroefmachine. Dit laat de equipmentleverancier weten.
Krappe ruimtes
Dankzij zijn compacte formaat, sterke motor en 1/4” bithouder is deze machine geschikt voor met name moeilijk bereikbare en krappe ruimtes. Ondanks z’n compacte afmetingen is de Snap-on accubitschroefmachine in staat om langdurig veel kracht en capaciteit te leveren. Het koppel bedraagt 22 Nm. Het toerental wordt digitaal nauwkeurig geregeld en is variabel van 0 tot 450 (laag) en 1.500(hoog) toeren per minuut.
Twee LED’s
Omdat de Snap-on accubitschroefmachine ook op moeilijk bereikbare en krappe plekken kan komen, is hij uitgerust met twee LED’s die de werkplek helder verlichten. De handgreep is ergonomisch vormgegeven. Daarnaast is de borstelloze motor afgeschermd voor vuil en vocht. De accu is beveiligd tegen onder-voltage, overlaadbeveiliging beschermt de elektronica van de machine. Het ingebouwde accu-management systeem geeft continu aan wat de status van de accu is.
Kijk hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.