ATB België Double Coin dealer voor Nederland

ATB België Double Coin dealer voor Nederland

Inter-Sprint heeft voor de Nederlandse markt het exclusieve Double Coin dealerschap voor grondverzet-, wegenbouw- en mijnbouwbanden aan ATB België toegekend. Dit laat de bandendistributeur weten.
Ervaring
In België heeft ATB al meer dan 10 jaar het exclusieve dealerschap voor Double Coin banden in dit segment. Volgens Inter-Sprint lag de uitbreiding van het Nederlandse dealerschap voor de hand op basis van ervaring, professionaliteit en de brede kennis op het gebied van landbouw-, grondverzet- en industriebanden.
Kraanband
ATB heeft enige jaren geleden al in nauwe samenwerking met Inter-Sprint een kraanband ontwikkeld voor Land- en Waterbouw onder de naam Trexcavator Twin -Rex 1 in de maat 315/80R22.5 158A8. Deze band wordt geproduceerd door Double Coin en exclusief verkocht door ATB. Het assortiment zal in de toekomst met meerdere bandenmaten verder uitgebreid worden.
ATB heeft een brede eigen voorraad beschikbaar in Vrasene (België), met een back-up van de grote voorraadcapaciteit van de Inter-Sprint magazijn(en) in Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.