Continental Banden Groep krijgt nieuwe naam

Continental Banden Groep krijgt nieuwe naam

Met ingang van 1 juli 2019 gaat Continental Banden Groep BV (CBG) verder onder de naam PBG BV. De jarenlange samenwerking met Continental wordt gecontinueerd, maar niet meer als importeur. Dit laat het bedrijf weten.
Benelux
Met 2Wheel en ContiTech blijft de focus onverkort gericht op de Benelux. Bij het vermarkten van personen- en bestelwagenbanden richt PBG zich met Mega Tyre nog nadrukkelijker op het Nederlandse merkdealerkanaal. Met de levering van wielen van o.a. de merken BBS, MAK en OXXO zal PBG breed in de markt blijven optreden.
e-bikes
De fietsactiviteiten onder de naam PBG 2Wheel Benelux zullen verder worden uitgebreid: “De groei van 2Wheel houdt gelijke tred met de snel groeiende verkoop van de e-bike”, aldus Continental Banden Groep. “Een goed voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van dit segment bij Pon.Bike.”
PBG zegt tevens onverminderd haar huidige activiteiten voort te zetten van industriebanden alsmede transportbanden van Continental en de rollen en aandrijftrommels van Precismeca. (Foto: Continental)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.