Vredestein nu ook op OE John Deere-tractoren

Vredestein nu ook op OE John Deere-tractoren

Apollo Vredestein heeft een samenwerking aangekondigd met tractorfabrikant John Deere in Mannheim, Duitsland, voor de levering van Vredestein-tractorbanden. Dit maakte de bandenproducent bekend.
Traxion
Vanaf maart 2019 kunnen kopers van een John Deere-tractor van de 6R- of 6M-serie kiezen voor Vredestein Traxion-banden als originele uitrusting. In totaal zijn er 24 verschillende bandenmaten leverbaar, variërend van middelgrote 85- en 70-serie banden tot grote bandenmaten in de 65- en XL-serie, zoals de 650/65 R42, 800/70 R 38 en 710/70 R 42. Dit scala aan maten dekt een groot aantal bandencombinaties voor de John Deere 6R- en 6M-tractormodellen.
Levensduur
“John Deere’s beslissing werd genomen op basis van de vraag van dealers en eindgebruikers en is de ultieme erkenning van de kwaliteit en voordelen van de Vredestein Traxion-banden,” aldus Ruud Nijland, Divisional Head for Agricultural & Industrial Tyres bij Apollo Vredestein. “Ze hebben een uitzonderlijk lange levensduur en bieden een hoge mate van comfort voor de bestuurder. Daarnaast hebben ze uitstekende zelfreinigende eigenschappen en een uitstekende tractie.
Er bestaat al een langdurige samenwerking tussen Vredestein en John Deere’s fabriek in Arc-lès-Gray in Frankrijk, waar rondebalenpersen worden geproduceerd. (Foto: Apollo Vredestein)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.