Autec-VLT viert 15.000e verkochte hefbrug

Autec-VLT viert 15.000e verkochte hefbrug

Autec hefbrugAutec-VLT verwacht de komende weken de 15.000e hefbrug te zullen verkopen. Om dit te vieren ontvangt de koper een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi.

Equipment
Autec-VLT heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier van
automotive equipment in met name hefbruggen. Inmiddels staat de teller van het aantal verkochte hefbruggen op 14.948 stuks: “De kans is groot dat in de komende weken de 15.000e hefbrug verkocht zal worden”, zo verwacht het bedrijf.

Winnaars
Hiermee komt het aantal arrangementen dat wordt verloot op zeven. De winnaars van de vorige trekking zijn Bob Burks, operationeel manager en Willem Thijssen, vestigingsmanager van Nooteboom Trailer Service te Zwijndrecht (onderdeel van Koninklijke Nooteboom Groep). Zij winnen elk een een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Winnaars van de eerste 2 arrangementen zijn: Dhr. André Hobo, Eigenaar, APK en Autoservice Hobo uit Den Bosch en Dhr. Mark Driessen, DGA  Content Autogroep Eindhoven (en sinds 1 juli ook Den Bosch)

In de komende weken masken nog eens 3 andere kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissie apparatuur kans op een arrangement.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.