Nieuwe naam voor GT Radial in Europa

Nieuwe naam voor GT Radial in Europa

GitiDe merknaam voor bedrijfswagenbanden GT Radial wordt in Europa vervangen door de nieuwe naam Giti. Dit heeft importeur Truck Tyre Partner bekend gemaakt.

Bekendheid
Redenen om deze beslissing te nemen is de bekendheid van het merk Giti. Ook wil men onder de nieuwe naam het leveringsprogramma uitbreiden om zodoende een eenduidig wereldwijd platform te creëren en de productontwikkeling verder te stroomlijnen. Inmiddels is het strategische initiatief om het merk GT Radial te vervangen door een groot aantal types nieuwe banden en het omlabelen van bestaande succesvolle producten in volle gang en zal volledig voltooid zijn aan het einde van 2017 .

Certificeren
De eerste nieuwe bedrijfswagenband onder de nieuwe naam is de Giti GT867 met versterkte zijwanden, geschikt voor zowel bussen als voor vuilniswagens. “Zoals bij elke nieuwe band die we onder het merk Giti introduceren, is deze band volledig gecertificeerd voor de EU”, aldus Dave Willebrands, verkoopleider van Truck Tyre Partner. “Ook is hij uitgebreid getest in nauwe samenwerking met grote Europese vervoerders om ervoor te zorgen dat de band voldoet aan de strenge operationele eisen van bussen en vuilniswagen vloten.”

Truck Tyre Partner is importeur van GT Radial en Giti.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.