CBX lanceert nieuwe serie Teco balanceermachines

CBX lanceert nieuwe serie Teco balanceermachines

CBX Teco-680-PLUSCBX lanceert een geheel nieuw assortiment balanceermachines; de Teco 700-serie en de vernieuwde Teco 660, 670 en 680.

Velgbreedte
De grootste vernieuwing is de volledig automatische herkenning van het gewenste balanceerprogramma. Bij het inmeten kiest de balanceermachine automatisch zelf het juiste (aluminium) programma. Daarnaast schat de machine ook automatisch de velgbreedte in. Dit betekent dat de gebruiker vooraf niks hoeft in te voeren, enkel de meetarm te gebruiken.

Laser&Light systeem
De nieuwe balanceermachines zijn leverbaar met Laser&Light systeem en als PLUS uitvoering. Het Laser&Light systeem stelt de gebruiker in staat zuiver en ergonomisch onderin de velg plaklood aan te brengen. Wanneer de machine als PLUS uitvoering wordt besteld beschikt de balanceermachine ook nog eens over een extra breed chassis met meer ruimte voor loodopslag.

De Teco 680 PLUS PL is standaard voorzien van een breed chassis en Laser&Light systeem en bevat ook nog eens een pneumatisch opspansysteem voor extra gemakkelijk en snel opspannen. Dit pneumatisch systeem stelt de gebruiker in staat om snel en zuiver op te spannen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.