Brandstofbesparing is thema voor Heuver op Transport Compleet

Brandstofbesparing is thema voor Heuver op Transport Compleet

Profile Tyrecenter HeuverDe beurs Transport Compleet in Hardenberg (18-20 maart) is voor Profile Tyrecenter Heuver aanleiding de focus te leggen op  ‘brandstof besparen’.
Informatiesessie
Het bedrijf gaat hiervoor een informatiesessie over brandstofbesparing organiseren tijdens de vakbeurs. Heuver zegt te merken dat klanten meer en meer waarde hechten aan extra dienstverlening naast de verkoop van truckbanden: “Daarmee verschuift de focus van leverancier naar partnership . Hierbij staat extra meerwaarde, aanvullend aan de beste bandendeal, centraal.”
Shell en TLN
De informatiesessie wordt georganiseerd met medewerking van Shell en TLN. Hiervoor worden voorafgaand aam de tweede beursdag relaties uitgenodigd. Sprekers van Shell en TLN geven er hun visie en tips. Heuver zelf geeft op de beurs (hal 4, stand 424) voorbeelden van slijtage, doorlopende monitoring (Fleetcheck) en de modernste truckbanden laten zien. “Met Fleetcheck focussen we vooral op de kleine en middelgrote ondernemingen, die we laten ervaren dat zij veel kunnen winnen qua brandstofbesparing en bandenslijtage”, aldus directeur Bertus Heuver.
Opgeven voor deelname aan de informatiesessie kan tot uiterlijk 7 maart via [email protected].

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.