Oktoberfest Rocar-Tech groot succes

Oktoberfest Rocar-Tech groot succes

Het Oktoberfest van Rocar-Tech Garage Equipment in Hengelo op 5 oktober was een groot succes. Dit laat de equipmentleverancier weten.
Eerste keer
Het was de eerste maal dat Rocar-Tech een dergelijk feest organiseerde voor klanten, leveranciers, medewerkers, hun families en vrienden. Het drukbezochte evenement stond bol van muzikale activiteiten, bratwurst en bier. “Geen zware zakelijke gesprekken, gewoon een spetterend Oktoberfest met de Rocar-Tech familie. Es geht los! Een avondje Gemüttlichkeit, Bier, Lederhosen und Dirndls! En een muzikale omlijsting om van te smullen.”
Lange tafels
Aan beide kopse zijden van de feesttent was een ruim podium neergezet voor diverse muzikale acts. De podia werden gescheiden door de traditionele lange Duitse Oktoberfest tafels met aan de lange zijde van de tent een bar waar rijkelijk de grote pullen bier geschonken werden. Gedurende de avond traden afwisselend de Egerländer Twentelandkapel, zang-theatergroep De Weduwen en een lokale coverband op.
“Het is de eerste keer dat we onze relaties met een Oktoberfest willen bedanken voor de prettige samenwerking die we met ze hebben”, aldus Rocar-Tech directeur Jan Roozeboom. “Dit moet een traditie worden en het feest moet uitgroeien tot een festijn waar iedereen over praat.” (Foto: Rocar-Tech)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.