Ravaglioli Profiler profieldieptemeter nu sneller

Ravaglioli Profiler profieldieptemeter nu sneller

De Ravaglioli Profiler WS100 is sneller geworden. Door een upgrade maakt de computergestuurde profieldieptemeter de metingen in de werkplaats sneller en nauwkeuriger. Dit meldt importeur Overlander Werkplaatsinrichting,
Online
Voorheen moest een monteur elke band apart opmeten, maar nu doet de computer het werk binnen enkele seconden. Ook wordt de band nu automatisch online geregistreerd. De profieldieptemeter maakt in enkele seconden een analyse van alle banden inclusief persoonlijk rapport. Dit persoonlijke rapport kan door de nieuwe Kentekenplaat Herkenning direct digitaal verwerkt worden. De metingen zijn digitaal beschikbaar en kunnen direct worden gemaild aan de klant.
Beschermd
Dankzij de Kataforese Anti-Corrosie Coating blijft de profieldieptemeter goed beschermd. Er kan gekozen worden voor een opbouw- of een inbouw variant. De meter bevat ook automatische glasreiniging waardoor de glasplaatjes over de lasers en camera’s niet handmatig hoeven worden schoongemaakt. Dit doet het systeem volledig zelf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.